Αθλητικές Δραστηριότητες

MG_4689

Σπορ Στο Κύμα Και Στην Άμμο

Η ειδική ομάδα Δραστηριοτήτων της Αstir Beach διοργανώνει παιχνίδια που θα σας διασκεδάσουν και θα σας γυμνάσουν! Δύο γήπεδα Beach Volley ολυμπιακών προδιαγραφών βρίσκονται στην Astir Βeach για να νιώσετε την ένταση και τη δόξα του αθλήματος.

Φτιάξτε την ομάδα σας και διεκδικήστε μία θέση στο βάθρο του νικητή στο Astir Beach Volley Τournament. Όσο για εσάς που γυμνάζεστε με ρακέτες, δίπλα από το Beach Volley υπάρχει ο δικός σας χώρος.

1335

Περπατήστε στο βόρειο άκρο της παραλίας. Η ομάδα του Astir Ski Club σας περιμένει για σπορ και μαθήματα θαλάσσιου ski. Από το 1966, το Astir Ski Club έχει αποκτήσει φανατικούς λάτρεις του σκι και αποτελεί το σημείο συνάντησης πολλών γνωστών προσώπων του ελληνικού αλλά και διεθνούς τζετ σετ.

Εκεί θα δείτε πολλούς να απολαμβάνουν στις ξαπλώστρες τις επιδόσεις των φίλων τους που παίζουν με τα κύματα, αλλά να παρασύρονται εν τέλει και εκείνοι σε έναν σύντομο γύρο…

Διασκεδάστε με δραστηριότητες όπως water ski, wakeboard,, crazy ufo, crazy squab, ringos dingos, jet ski, canoe, paddle board and speed boat (με οδηγό).

Ηλιος, θάλασσα, εμπειρίες και πολλή ενέργεια. Στο Astir Ski Club η εκτόνωση και η γυμναστική είναι μόνο η αρχή.

 

Στοιχεία επικοινωνίας Astir Ski Club :

Τηλ. 2108901775      |      e-mail: astirskiclub@gmail.com

 

 

 

Reserved Area